Over mij

Over mij.

Coachtraject, coachgesprek, coaching, coach

Coach

Tell your visitor how your service can improve their life. Connect with the problem that they’re trying to solve and address any objections you think they might have.

 

What is the biggest benefit your customer will get from this? Keep your target audience in mind.

Coaching, coachtraject

Werkervaring

Ik heb bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na mijn studie heb ik bewust voor de zorgsector gekozen vanwege de mensen, de cultuur, de betrokkenheid en het met elkaar van betekenis zijn. Binnen zorgorganisatie Laurens heb ik het vertrouwen gekregen en de verantwoordelijkheid genomen om me door te ontwikkelen in diverse leidinggevende functies.

 

Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest als projectmanager, manager en directeur-bestuurder in de gezondheidszorg heb ik me de afgelopen jaren bekwaamd in het coachen. Mijn kennis, kunde en uitgebreide leidinggevende ervaring wil ik graag inzetten om anderen te versterken in hun persoonlijke ontwikkeling. Het geeft mij voldoening om iemand stappen te zien zetten richting zijn of haar persoonlijke doel.

Prive, kamperen, Marieke Verhart

Prive

Ik ben geboren in 1980 en woon in Maassluis. Ik ben getrouwd met Mark en moeder van Joost en Pieter. Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin. Ik houd van fietsen en wandelen in de natuur, lekker eten, kamperen, skiën, een goed gesprek en leuke dingen doen met vrienden en familie. Oprechte aandacht voor elkaar en maatschappelijke betrokkenheid vind ik belangrijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op