Individuele coaching

Coachtraject

Een coachtraject is maatwerk. Je persoonlijke coachdoel staat centraal. Tijdens een individueel coachtraject krijg je inzicht in je overtuigingen, gedrag, onbewuste reflexen en patronen in communicatie en samenwerking. Je onderzoekt war eventuele spanningen, onzekerheden of belemmeringen zitten. Mogelijk zijn er overtuigingen die je in het verleden ver hebben gebracht, maar je tegenwoordig in de weg zitten. Je ontdekt waar je kracht ligt, wat je nodig hebt en hoe je zo effectief mogelijk kunt zijn.

 

Coachthema's

In de kern gaan veel coachvragen over persoonlijke effectiviteit en eigen regie. Daarnaast focus ik me op leiderschap. Ik coach ervaren managers, startend leidinggevenden en inhoudelijk leiderschap van zorgprofessionals.

 

Ervaringen

Aanpak

Het coachtraject start met een kennismakingsgesprek. Het is belangrijk dat je je prettig voelt en vertrouwen hebt in mij als coach. Alleen dan kunnen we samen tot de kern komen en kun je stappen zetten richting jouw persoonlijke ontwikkeldoel. 

Een traject start met het verdiepen met jouw coachvraag. Vervolgens ligt de focus op inzicht en bewustwording. Daarna volgt de fase van oefenen en reflecteren aan de hand van praktijksituaties. Succeservaringen zijn essentieel om nieuw gedrag te integreren in je persoonlijke manier van werken. 

Je bent zelf eigenaar van je eigen ontwikkeling. Ik zal je begeleiden op jouw ontdekkingstocht. Afhankelijk van je coachvraag kunnen diverse werkvormen worden ingezet.  

Neem contact op